Avon Temsilcisi Söylendiği Kadar Kazançlı mı?

Evinizden, iş yerinizden kazanç sağlamanın en kolay yolu olarak doğrudan satış yöntemi gösterilmektedir. Benimde severek yaptığım bu iş modelinde birçok marka tercihiniz bulunmaktadır. Örnek: Avon, Türkiye’de 1993 yılında hizmet vermeye başlaması ile birlikte yaklaşık 400 bin kişinin kazanç kapısı haline geldi.

Avon temsilci, satış lideri ya da konsept mağaza sahibi olarak sınırsız bir kazanç olanağından yararlanabilirsiniz. Bu muhteşem kazanç modelini denemek için yapmanız gereken tek şey ücretsiz Avon Temsilci Başvurusu yapmak olacaktır. satistemsilcileri.com ya da kozmetiksiparisleri.com gibi sitelerden 2 dakikanızı ayırarak online başvuru yapabilirsiniz.

Avon temsilci
Görsel, Avon Filipinler’den Sezy Blanco’ya aittir.

Avon Temsilci Olmanın Avantajları Nelerdir?

Türkiye’nin en iyi kozmetik ve parfüm markası seçilen Avon, ürünlerini bilmeyen ve kullanmayan insan neredeyse yoktur. Özellikle parfümlerinin doğal yapısı ve kalıcı kokusu ile kadın ve erkeklerin vazgeçilmezi haline geldi. Bu durumu fırsata çevirmek ister misiniz? Cevabınız evet ise sizi 3 farklı nedenden dolayı temsilci olmaya davet edeceğim.

  1. Avon ürünleri satışlarından kazanç sağlayın.
  2. Kullandığınız Avon ürünlerini indirimli satın alın.
  3. Her ay bir birinden özel hediyeler kazanın.

Ürün Satışlarından Kazanırsınız

Temsilci olmanın en güzel yönlerinden biri hiç şüphesiz sınırsız kazanç imkanı olmasıdır. Bu işi yapmak isteyen insanların en sık sorduğu sorular arasında “Avon temsilcileri ne kadar kazanır?” Olmaktadır. Bu sorunun, cevabı her temsilcide farklı olabilir. Çünkü ne kadar kazanacağınızı kendiniz belirlersiniz. Bu nedenle sınırsız kazanç imkanı şeklinde tabir ediyorum.

Avon ürünleri

Avon ürünleri satışı çok kolaydır. Çünkü Türkiye’nin her yerinde insanlar Avon’u ve ürünlerini yakından tanımaktadır. Bu yönü ile satış başarınız oldukça kolaydır. Yapmanız gereken tek şey yaşadığınız yere göre planlama olacaktır.

Satış için yerel pazarlama yanı sıra İnternet, sosyal ve E-Ticaret platformlarının gücünden yararlanabilirsiniz.

Kullandığınız Avon Ürünlerine İndirimli Sahip Olursunuz

Avon temsilcisi olmayı avantajlı hale getiren etkenlerden biri de kullandığınız ürünleri %33’e varan indirimle satın almaktır. Günümüzde Avon’un ürünlerini kullanmayan insan neredeyse yoktur. Çoğumuz her kampanya (her ay) düzenli olarak sipariş veriyoruz. Katalogda yer alan fiyat yerine Avon temsilci fiyatına %33’e varan indirimlerle almak daha cazip olmaz mı? Kesinlikle kazançlı bir seçim olacaktır.

Bu yönü ile de temsilci olmanızı öneririm. Avon temsilcisi olmak size herhangi bir satış zorunluluğu getirmez. Kendi kullandığınız ürünleri indirimli satın almak içinde temsilci olabilirsiniz.

Avon’un Hediyelerinden Yararlanırsınız

Para kazanmak kadar önemli bir husus da Avon temsilci hediyeleri denebilir. Her kampanya kazanacağınız kampanya bazlı hediyeler yanı sıra dönemsel ve yıl sonu büyük hediyeleri ile binlerce TL değerinde ürünün sahibi olabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey satış ya da kendi kullandığınız ürünleri satın almaktır.

Avon temsilci hediyeleri

Bu kampanyanın hediyelerinin ne olduğunu merak ediyor musunuz? Satistemsilcileri.com’da her kampanyanın hediyeleri güncel şekilde yayınlanmaktadır. Avon temsilci hediyeleri sayfasından inceleyebilirsiniz.

Üyelik Ücreti Yok!

Bu muhteşem iş modelini denemek için ihtiyacınız olan tek şey sadece 18 yaş ve üzeri olmaktır. Onun dışında herhangi bir koşul yoktur. Eskiden alınan kayıt ücreti birkaç yıldır tamamen ücretsiz hale geldi. Böylece herhangi bir ücret ödemeden, sermaye gerekmeden işinizi kurabilirsiniz.

Ödemelerde 15 Günlük Vade İmkanı

Avon’un rakiplerine göre birçok üstünlüğü olduğunu belirtmiştim. O üstünlüklerden biri: ödemelerde vade imkanı sağlamasıdır. Satın aldığınız ürünlerin ödemesini 15 gün sonra yaparsınız. Belli bir limit üzerindeki siparişlerin ödemesini ise 30 ile 45 gün arasında yaparsınız. Avon konsept mağaza sahiplerinde bu vade oranı 90 gün gibi uzun bir süreye uzatılmaktadır.

Burada amaç, sıfır yatırımla kazanç sağlamaktır. Cebinizde hiç paranız olmasa bile Avon ile kazanabilirsiniz. Avon ilk sipariş limiti olarak 350 ile 450 TL arasındaki bir siparişi, sizden herhangi bir ödeme almadan göndermektedir. Aldığınız ürünlerin ödemesini 15 gün içerisinde yaparsınız. Bu süreçte ürünleri, müşterilere teslim ederek ödemelerini alabilirsiniz. Kendi kazançlarınızı ayırarak, kalan kısmı Avon’a ödersiniz.

Avon Temsilci İptali Oldukça Kolaydır!

Avon’a üye olmak size hiç bir zorunluluk getirmez. Ne ürün almak ne de satmak zorundasınız. Tabii ki şirketin kuralları gereği “3 Ay herhangi bir ürün alınmadığında” sistem tarafından otomatik olarak temsilciliğiniz iptal edilmektedir. Son sipariş üzerinden 6 ay geçmesi halinde yine iptal edilmektedir.

Dilerseniz kolayca sistemden çıkabilirsiniz. Avon temsilci iptali için yapmanız gereken tek şey boş bir kağıda Avon temsilci numarası, ad, soyadı ve kısa bir bilgi ile temsilcilik iptalini istemek ve imza atarak belirtilen numaraya FAX çekmek yeterli olacaktır.

Sık Sorulan Sorular

Dijital pazarlama uzmanlığı yanı sıra doğrudan pazarlama alanında çalışmalar yaptığımı belirtmiştim. Avon temsilci, satış liderliği ya da konsept mağaza konusunda yardıma ihtiyacınız varsa buradan da 0552 707 65 73 numaralı WhatsApp hattından bize yazabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir